onsdag 7 november 2007

Utopi

Nu börjar väl flytten till Provance snart alla mina vänner? Jag, Mangnus och Adler har ju bestämt detta så det är bara hänga på.
Nu när pengar inte är ett problem längre.
Något slags gigantiskt stenhus ska vi bo i. Våra barn ska vara snälla och älska varandra. Lockigt hår ska de ha och de ska springa runt på vår gård och plocka grödor som vi säljer i byn. Vi behöver inte jobba...bara mysa och solen ska lysa på oss. Magnus ska alltid ha ett såndärnt nattlinne som rönnerdal på sig. Med lite färgkluttar på.
Gud va härligt vi ska ha det och va mycket vin det kommer drickas!
Antingen det eller så har jag och Julia en backupframtid som inte alls kommer vara lika kul. Vi kommer bo ihop. Ha typ 100 katter i vår lägenhet (och det ska synas och kännas). Vi kommer vara så feta att om vi ska ut och köpa kattmat eller något så måste vi åka på våra permobiler för att få med syrgastuben som vi måste ha med för att kunna andas (vi e så feta så fettet har tryckt ihop våra lungor). Magnus är den ända som kommer och hälsar på oss. Han har fått en psykos efter Peppes död och har honom uppstoppad med hjul i koppel efter sig jämt. Vart han än går. Han pratar även med Peppe hela tiden och har även i denna framtid en sån rönnerdal skjorta fastän smutsig. Och långt hår som jesus fastän flint. Släkten ska ha regregerat oss och våran enda önskan är att få dö ihop. Vi kommer ta upp hela östrakyrkogården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar